فهرست
عنوان صفحه
پیش گفتار.......................................................................................................................................................................... ۱۱
فصل اول: مقدمه..................................................................................................................... ۱۳
۱-۱ مشکلات انبارداری محصولات کشاورزی.......................................................................................................... ۱۳
۱-۲ روشهای کنترل حشرات..................................................................................................................................... ۱۴
۱-۳ ترکیبات گیاهی...................................................................................................................................................... ۱۸
فصل دوم: گیاهان به عنوان حشرهکشهای انباری................................................................. ۲۳
۲-۱ وضعیت استفاده از ترکیبات گیاهی توسط کشاورزان................................................................................. ۲۳
۲-۲ تحقیقات جاری....................................................................................................................................................... ۲۵
۲-۳ ترکیب مواد گیاهی................................................................................................................................................ ۲۶
۲-۴ عصاره مواد گیاهی................................................................................................................................................. ۲۷
۲-۵ آزمایشات اثرات مواد گیاهی............................................................................................................................... ۲۷
۲-۶ مشکلات موجود در رابطه با تحقیقات جاری.................................................................................................. ۳۸
فصل سوم: لیست الفبایی خانوادههای گیاهی با خواص حشرهکشی...................................... ۴۷
۱- خانواده: ACANTHACEAE.............................................................................................................................. ۴۷
۲- خانواده: ANACARDIACEAE....................................................................................................................... ۴۸
۳- خانواده: ANNONACEAE................................................................................................................................ ۴۹
۳-۱ ات هندی Annona reticulata L.................................................................................................................... ۴۹
۴- خانواده: APIACEAE (UMBELLIFERAE)............................................................................................. ۵۱
۵- خانواده: APOCYNACEAE.............................................................................................................................. ۵۶
۶ خانواده: ARACEAE............................................................................................................................................... ۵۷
۷- خانواده: ASTERACEAE (COMPOSITAE)............................................................................................ ۶۱
۸- خانواده: BRASSICACEAE (CRUCIFERAE)....................................................................................... ۶۷
۹- خانواده: CAESALPINIACEAE ................................................................................................................. ۶۷
۱۰- خانواده: CAPPARIDACEAE (Seck et al., ۱۹۹۳)........................................................................ ۶۸
۱۱- خانواده: CELASTRACEAE ........................................................................................................................ ۷۰
۱۲- خانواده: CHENEPODIACEA .................................................................................................................... ۷۰
۱۳- خانواده: CLUSIACEAE (GUTTIFERAE)........................................................................................... ۷۲
۱۴ خانواده: CONVOLVULACEAE .............................................................................................................. ۷۳
۱۵- خانواده: CUCURBITACEAE ................................................................................................................... ۷۴
۱۶- خانواده: DIPTEROCARPACEAE ......................................................................................................... ۷۵
۱۷- خانواده: ERICACEAE .................................................................................................................................. ۷۶
۱۸- خانواده: EUPHORBIACEAE ................................................................................................................... ۷۶
۱۹-خانواده: FABACEAE (LEGUMINOSAE)............................................................................................ ۷۷
۲۰- خانواده: GRAMINEAE (SUB FAMILY ANDROPOGONOIDEAE)................................ ۸۱
۲۱- خانواده: LAMIACEAE (LABIATAE) .................................................................................................. ۸۳
۲۲ آویشن کوهی، اورگانو Coleus amboinicus Lour........................................................................................ ۸۳
۲۳- خانواده: LAURACEAE ............................................................................................................................ ۱۰۱
۲۴- خانواده: LILIACEAE ................................................................................................................................. ۱۰۵
۲۵- خانواده: MELIACEAE................................................................................................................................ ۱۰۶
۲۵-۲ زیتون تلخ Melia azedarach L................................................................................................................. ۱۱۰
۲۶- خانواده: MENISPERMACEAE............................................................................................................. ۱۱۱
۲۷- خانواده: MYRSINACEAE ...................................................................................................................... ۱۱۱
۲۸- خانواده: MYRTACEAE ............................................................................................................................ ۱۱۲
۲۹- خانواده: MYRISTICACEAE.................................................................................................................... ۱۱۸
۳۰- خانواده: PIPERACEAE ............................................................................................................................ ۱۱۹
۳۱- خانواده: RANUNCULACEAE................................................................................................................ ۱۲۲
۳۲- خانواده: RUTACEAE ................................................................................................................................. ۱۲۳
۳۳- خانواده: SIMARUBACEAE .................................................................................................................. ۱۳۱
۳۴- خانواده: SOLANACEAE ......................................................................................................................... ۱۳۲
۳۵- خانواده: VERBENACEAE....................................................................................................................... ۱۳۸
۳۶- خانواده: ZINGIBERACEAE.................................................................................................................. ۱۴۳
فصل چهارم: اسانس مواد گیاهی خوراکی به عنوان مواد محافظت کننده............................. ۱۵۱
۱- خانواده: ASTERACEAE (COMPOSITAE) ........................................................................................ ۱۵۲
۲- خانواده: BRASSICACEAE (CRUCIFERAE)................................................................................... ۱۵۳
۳- خانواده: EUPHORBIACEAE ................................................................................................................... ۱۵۵
۴- خانواده: FABACEAE (LEGUMINOSAE) ...................................................................................... ۱۵۷
۵- خانواده: GRAMINEAE (SUB FAMILY ANDROPOGONOIDEAE)................................. ۱۶۰
۶- خانواده: LINACEAE......................................................................................................................................... ۱۶۱
۷ خانواده: MALVACEAE ............................................................................................................................... ۱۶۲
۸- خانواده: OLEACEAE ................................................................................................................................... ۱۶۴
۹- خانواده: PALMACEAE ................................................................................................................................ ۱۶۴
۱۰- خانواده: PEDALIACEAE........................................................................................................................... ۱۶۹
فصل پنجم: سم شناسی ترکیبات گیاهان در تحت بررسی.................................................. ۱۷۳
فصل ششم: توسعه و استفاده از گیاهان ادویهای و دارویی به عنوان مواد محافظت کننده.................... ۱۸۷
۶-۱ ملاحظات در انتخاب مواد گیاهی و مشتقات اسانسهای گیاهی به عنوان محافظ محصولات انباری ۱۸۸
۶-۲ پتانسیل توسعه تجاری گیاهان ادویهای و دارویی...................................................................................... ۱۸۹
فهرست منابع....................................................................................................................... ۱۹۵
ضمیمه............................................................................................................................................................................ ۲۳۱
بخش تصاویر................................................................................................................................................................... ۲۳۹